Resset - Un equip de confiança


Perquè el més important és el client, els nostres serveis s'adapten a les seves necessitats.

Tracte directe, eficaç i econòmic, el secret per oferir un servei de qualitat. Els nostres clients ens avalen.

Les noves tecnologies són el nostre dia a dia, per això RESSET està contínuament en formació, per tal d'oferir els millors serveis i solucions als nostres clients. No et quedaràs enrere.
RESSET neix d'entre milers d'idees i gràcies a l'ajuda de la Càtedra d'Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. El nostre treball és reconegut pel Consell Social de la URV al Febrer del 2008, el qual ens otorga un Ajut a La Millor Idea Emprenedora (Veure aquí)

Els nostres valors


Proximitat

Hi som quan ho necessites a casa teva o al teu negoci. Solucions immediates.Qualitat

S'ha acabat haver de desconnectar, transportar i carregar el teu equip i encara així, una setmana d'espera per resoldre l'incidència amb el teu equip. Una resposta ràpida davant dels teus problemes, combinat amb el millor, no cal moure't de casa teva o del teu despatx.Transparència

Sense lletra petita, un tracte just com tothom es mereix. No tenim res per amagar, ni tarifes, ni impostos, ni desplaçaments.Tot inclòs en el teu preu. Tot tal com és.RESSET

El nostre equip

Resset està format pels millors professionals, creat per tècnics informàtics i dissenyadors-programadors web.

Departament Tècnic

Altament formats i capacitats per a la gestió empresarial, amb els coneixements tècnics per oferir un servei de qualitat. Grans aptituds i coneixements en l'àmbit informàtic, tant hardware com software. Ells posaran fi als teus problemes informàtics en menys del que esperes.


Disseny Web

Departament Web

Creativitat i innovació. Un nou concepte de disseny en la web. Suport en programació, estructuració web i base de dades. T'assessorem per tenir el millor resultat.


Premsa

Notes de Premsa

Intentem que encara ens coneguis més, per això, si sortim en algun medi de comunicació ens veuràs reflexats aquí, així encara podràs saber més de nosaltres. Perquè vegis que no ens amaguem de res.